keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kauhua, kokeilemisen iloa ja kevyttä huulta

Kesäklubilla järjestettiin tänä kesänä ensimmäistä kertaa kahdeksan kerran meikkiworkshop. Tarkoituksena oli totutella oman peilikuvan katseluun ja katsottavana olemiseen, tutustua yhdessä erilaisiin ehostamisen tapoihin ja kokeilla meikkejä.

Workshopissa mietittiin omaa meikkaustyyliä ja etsittiin itselle sopivia värisävyjä. Ryhmässä myös keskusteltiin paljon. Keskustelujen aiheina oli muun muassa oma suhde meikkaamiseen ja ulkonäköön. Ohjaajat Ninja ja Lotta opastivat osallistujia meikkauksen saloihin kädestä pitäen, perusasioista lähtien.

Meikkiworkshopin päättyessä jokainen osallistuja sai mukaansa setin ihonhoito- ja meikkituotteita.

Meikkaaminen oli monelle aluksi vähän pelottavaa, mutta lopulta kuitenkin aika hauskaa. On näppärää laittaa meikkivoidetta kämmenselälle ennen kuin se levitetään kasvoille. Ohjaajat tutustuttivat osallistujia myös sanastoon. Mikä olikaan BB-voide? Tai primer?
Suhde omaan ulkonäköön oli keskustelun aiheena useana kertana. Mikä asiat vaikuttavat siihen miten itsensä näkee minäkin hetkenä? Miten voisi oppia ihastelemaan omaa peilikuvaansa?  

Meikkiworkshopissa sai meikata itse ja ohjaajat tarjosivat tarvittaessa opastusta. Toiset halusivat tehdä luonnollisemman meikin ja toiset kokeilla rajojaan.

Kun on kaverin meikattavana, on mahdollista tehdä meikkauksen aikana jotain aivan muuta, esimerkiksi soittaa kitaraa...

Yhteisissä keskusteluissa tultiin siihen lopputulokseen, että tärkeintä meikkaamisessa - niin kuin muutenkin elämässä - on tehdä niin kuin tuntuu itsestä hyvältä. Meikkaaminen voi parhaimmillaan olla leikkiä ja yhteistä tai yksinäistä hauskanpitoa.

Meikkiworkshopin Leikkiväessä mahdollistivat ekosertifioitu kosmetiikkasarja Couleur Caramel ja..

...luonnonkosmetiikkasarja Dr. Hauschka.

Lämmin kiitos tuotteiden lahjoittajille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti